Evenementen

‘Door te lezen leer je je te verplaatsen in de ander, je open te stellen en het ongemakkelijke te omarmen.’

Naast haar werk als auteur spreekt Cecile regelmatig op evenementen over haar werk als schrijver, over de belangrijke thema’s die de rode draad vormen in haar publicaties, de inhoud van haar boeken en andere interessante thema’s. 

Ze zet haar publiek aan het denken en opent de dialoog met haar lezers. Haar verhalen stippen de rauwe randen van de werkelijkheid aan, zonder belerend te zijn, en halen op een indirecte manier onbekende werelden dichterbij. Cecile is te boeken via de Schrijverscentrale, een landelijke organisatie die bemiddelt en adviseert bij schrijversbezoeken. Bekijk haar aanbod nu.

Op de agenda

Stap Op De Rode Loper

Diverse data en locaties 

Stap Op De Rode Loper is een jaarlijks terugkerend taal- en leesproject voor het VMBO/MBO dat plaatsvindt op interessante locaties zoals musea, bibliotheken, theaters en andere creatieve broedplaatsen. Komend schooljaar mag ik aan 6 edities deelnemen in o.a. Leeuwarden, Utrecht, Amsterdam, Groningen en Eindhoven. 

Kinderboekenbal 2023

29.09.23 | Amsterdam

De aftrap van de Kinderboekenweek vindt plaats tijdens het Kinderboekenbal in hotel Arena. Op deze avond worden ook de Griffels uitgedeeld. Een bijzondere avond dus waar veel collega-schrijvers aanwezig waren. 

Bezoek Kenia 2023

Oktober | Maralal, Kenia

In de herfstvakantie ga ik terug naar de plek waar mijn debuutroman ‘Wat jij niet weet’ zich afspeelt, namelijk naar het Samburu-district in Kenia. Ik ga daar mijn oom opzoeken samen met mijn vader en twee zonen. Ik kan niet wachten om terug te zijn op de plek waar ik al mijn hele leven kom. 

Bestel 'Thuis draag ik bij me'

Wil je meer weten over de situatie van vluchtelingen aan de grenzen van Europa, het effect van het Europese asielbeleid op mensen op de vlucht of wil je je beter kunnen inleven in hun beweegredenen? Aarzel dan niet en bestel mijn boek.

10-minuten gesprek

Cecile neemt contact op om een afspraak in te plannen

10 minuten gesprek

"*" geeft vereiste velden aan